Projectleider gebiedsontwikkeling

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030364

Over de functie

Projectleider gebiedsontwikkeling. Voor een gemeente in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een Projectleider gebiedsontwikkeling die het komende half jaar voor 12 tot 16 uur beschikbaar is. Daarbij bestaat een grote kans op verlenging van de opdracht.

De betrokken gemeente kent twee domeinen: het Sociaal Domein en het Fysieke Domein. Binnen het Fysieke Domein is het team Beleid en Ontwikkeling verantwoordelijk voor plan- en beleidsvorming voor de fysieke leefomgeving.

Voor de projecten op het gebied van de fysieke leefomgeving en vastgoedontwikkeling binnen de gemeente is men naarstig op zoek naar een projectleider die een aantal projecten verder op de kaart kan zetten.

De projectleider is integraal verantwoordelijk voor de realisering van (complexe) projecten op het gebied van onder andere woningbouw en infrastructuur. Als projectleider onderhandel je met marktpartijen, voer je overleg met bestuurders, inwoners en stakeholders en zorg je ervoor dat er overeenkomsten worden gesloten met marktpartijen. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, budget, kwaliteit en informatievoorziening en communicatie van je projecten.

Het zorgen voor planningen, begrotingen en diverse rapportages en het opstellen van nota's en adviezen/voorstellen voor B&W en de gemeenteraad behoren ook tot je werkzaamheden. hierin initieer, communiceer, coördineer en evalueer je alle werkzaamheden die nodig zijn om het project te laten slagen.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde wo of hbo+ opleiding op het gebied van planologie, project- of locatieontwikkeling in combinatie met projectmanagement;
- Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het voorbereiden, uitvoeren en resultaatgericht leiden van projecten in het fysieke domein;
- Je bent doel- en resultaatgericht, oplossingsgericht, betrokken en je hebt een energieke persoonlijkheid. Daarnaast ben je professioneel & zakelijk, gericht op samenwerking;
- Daarnaast ben je omgevingsbewust, sterk communicatief en beschik je over een politieke antenne.

recruiter van de vacature

Steven Stokkers

recruiter van de vacature

Steven Stokkers