Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundi

  • Category zorg-ggz
  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9030346

Over de functie

Je bent geduldig, kan stabiliseren in een crisissituatie en krijgt een kick van veranderende situaties. Omschrijf ik hier jouw persoonlijkheid? Lees dan snel verder.

Voor verschillende instanties in Friesland, is maandag® op zoek naar sociaal psychiatrische verpleegkundigen.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige voer je intakegesprekken met cliënten, waarna je adviseert aan de psychiater of iemand doorverwezen of opgenomen moet worden. Je stelt gezamenlijk een behandelplan op legt verslag van de voortgang van de cliënt. Tevens ben je betrokken bij preventietaken zoals voorlichtingen en scholing.
In crisissituaties verleen je eerste hulp aan de cliënt. Ook voer je regelmatig gesprekken met de cliënt en zijn familie. Daarin probeer je steeds mogelijkheden te vinden om verbetering in de toestand te bereiken. Daarin werk je samen met de psychiater.
Naast deze werkzaamheden voor je verpleegtechnische handelingen uit. Zo dien je cliënten medicijnen en injecties toe, verzorg je wonden en verwijder je hechtingen.

Functie eisen

- Een opleiding B-verpleegkundige of HBO-V, aangevuld met een opleiding tot gedifferentieerd GGZ-verpleegkundige/SPV.
- Een sterk ontwikkelde affiniteit met de doelgroep van IHT- Dagbehandeling (KSD).
- Een klantgericht en vastberaden attitude gebaseerd op multidisciplinaire samenwerking.
- Werken vanuit herstel ondersteunende zorgvisie.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen en ben jij op zoek naar een nieuwe Maandag®? Neem contact met mij op via mo.zahawe@maandag.nl of 06-82227930.

recruiter van de vacature

Mo Zahawe

recruiter van de vacature

Mo Zahawe