Junior Big Data Developer

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030326

Over de functie

Big data, big deal?

Onze opdrachtgever kan putten uit enorme databronnen. Jij zorgt ervoor dat onmisbare informatie op het juiste moment op de juiste plaats is. Als Junior Big Data Developer bouw jij praktische apps, waardoor jouw collega’s hun werk nóg beter kunnen uitvoeren.

Jij wil natuurlijk, samen met jouw collega’s, tot het beste resultaat komen. Onze opdrachtgever doet dit op basis van Agile/Scrum en Kanban. Zo wordt controle gehouden en kan tijdens het ontwikkelproces bijgestuurd worden als dat nodig is.

Samen met ruim 500 collega’s zet je dagelijks de schouders eronder om te bouwen aan informatiesystemen. Daarnaast zorgen jullie dat dit systeem ook goed onderhouden wordt. Op de afdeling heerst een gemoedelijke en informele sfeer, zo zal jij je ook snel thuis voelen in het team.

Nu wordt er voor deze functie niet veel ervaring gevraagd, namelijk: Je bent een HBO/WO afgestudeerd talent in de exacte vakken, toegepaste wiskunde, BI etc. Uiteraard verwachten we van je dat jij je mannetje kan staan in een organisatie en vakgebied wat zich in een rap tempo ontwikkelt. Jij werkt zeer zorgvuldig en je hebt oog voor detail.

Samen met Maandag® ga je een opleidingsplan, richting BI, opstellen, waarvan de opdrachtgever verwacht dat je deze binnen een jaar zal afronden. Dit zodat jij binnen een jaar op het gewenste kennisniveau van de opdrachtgever zal zijn en jij in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

Functie eisen

• Recente en niet ouder dan 3 jaar voltijds WO/HBO diploma informatica richting Business Intelligence (Statistiek, Artifical Intelligence, Computer Science, Business Analytics, Applied Mathematics)

• In staat om binnen één jaar een BI opleidingsprogramma af te ronden

• Sterk analytisch vermogen en oog voor detail

• Resultaatgericht en proactief

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus