Jeugdzorgwerker

  • Category zorg-zorg overig
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030297

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn we op zoek naar meerdere jeugdzorgmedewerkers voor 32 uur per week. Ben jij de jeugdzorgwerker die zich betrokken voelt bij een kwetsbare doelgroep? Dan is dit dé baan voor jou!

Werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking brengt jou elke dag weer plezier. De succesen die je samen boekt maken namelijk verschil in het leven van cliënten en de directe omgeving. Binnen deze organisatie krijg jij de gelegenheid een kijkje te nemen in de keuken van verschillende afdelingen, je te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de gespecialiseerde behandeling van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Je werkt met een uitdagende groep jongeren met complexe (gedrags)problemen die vooruitgang boeken, maar ook teleurstellingen meemaken.

Als professional ben je in staat om flexibel om te gaan met conflict- en stresssituaties. Daarnaast beschik je over de kwaliteit om te de-escaleren. Een behandeling is altijd multidimensionaal dus naast de cliënt ben je goed in staat om helder te communiceren met ouders, het netwerk en je collega’s. Het begeleiden van jongeren

Functie eisen

Wat vraagt Maandag® van jou?:
- Een vakgerichte opleiding op HBO-niveau
- Registratie in het jeugdzorgregister (SKJ).
- Je hebt kennis van de doelgroep en ervaring/affiniteit in het werken met jongeren met complexe (gedrags)problemen.
- Je bent bekend met de verschillende hulpverleningsmethodieken binnen het vakgebied, zoals Competentie- en Systeemgericht Werken.
- 32 uur per week beschikbaar

recruiter van de vacature

Chris Resida

recruiter van de vacature

Chris Resida