Programmamanager Marketing

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030285

Over de functie

Uitblinkers in plannen en organiseren, budgetbewaking en het zoeken van verbinding opgelet!
Op ons hoofdkantoor zoeken wij een projectmanager van formaat. Een Programmamanager Marketing.
Maandag®, een groeiende organisatie, volop aan het bouwen. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing. Grote ambities, met lef en altijd verrassend. Maandag® helpt organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Actief binnen onderwijs, zorg en de overheid. Focus op professionele ontwikkeling. Dag in, dag uit.
Wat ga je doen?
Onze marketingafdeling zit niet stil. Sterker nog, ze gaan heel hard. De groei van projecten overstijgt het aantal collega’s. De motivatie en ambities liegen er niet om. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, is er hulp nodig. Met planningen, budgetten en met stakeholder communicatie. Wie doet wat, wanneer? Wat kost het? Halen we die planning? Blijven we binnen budget? En, niet onbelangrijk, is er capaciteit voor een nieuw project?

Dus: kom ons helpen. En zet jouw skills in om onze toffe marketingplannen naar een nóg hoger plan te trekken.
Je zet gemakkelijk meerdere cross functionele projectplannen uit en houdt het overzicht op de diverse tijdlijnen en knooppunten. Vooraf, tijdens en/of achteraf meet jij wat je wilt weten. Je rapporteert en escaleert zo nodig helder en constructief. Zo groeien we samen steeds verder.

Met jouw positieve en krachtige instelling weet jij er voor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan. Aan alle randvoorwaarden is gedacht dankzij jouw kritische blik.

Zonder moeite knoop jij planning en budget aan grote, complexe projecten en weet je als geen ander hoe je zowel interne als externe betrokkenen op een sympathieke manier bij de les houdt. Het proces is wat jou drijft, je regelt het zo dat iedereen trots kan zijn op het eindresultaat.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Uitstekende projectmanagement skills. Een helikoperview. Een krachtige en prettige persoonlijkheid. Teamspirit. Relativeringsvermogen. Focus. Energie. Ervaring met grote projecten. Affiniteit met marketing.

Wij bieden
Een leuke functie binnen een tof team en dito bedrijf, veel verantwoordelijkheid, maandelijks een fijn salaris. Ook voor je oude dag wordt gezorgd. Een functie met karakter binnen een team dat staat te popelen om jou te ontmoeten.

Standplaats: Purmerend (wordt binnenkort Amsterdam). Maar met je Surface en iPhone ben je altijd goed bereikbaar en dankzij je leaseauto ben je snel op kantoor.

Tot Maandag®!

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen