Coordinator DIV

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030247

Over de functie

Heb jij de nodige ervaring om als coördinator DIV/Specialist informatiebeheer de uitdaging aan te gaan? Dan kom ik graag in contact met jou!

De collega’s binnen DIV stuur je functioneel aan en neem je mee in dit veranderproces. Je coördineert de werkprocessen van documentaire informatievoorziening en stuurt op de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden. Je bent voor DIV-medewerkers en gebruikers ook klankbord/vraagbaak bij complexere zaken. Je adviseert aan teamleider en management over beleid met betrekking tot documentaire informatievoorziening en doet gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen m.b.t. DIV-procedures/processen. Je vertegenwoordigt DIV in relevante projectteams en bij in- en externe overleggen. Je zorgt voor uniforme en heldere communicatie tussen DIV en gebruikers. Je slaat de brug tussen het cluster DIV en het cluster Zaakgericht werken en met de rest van de organisatie.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau richting informatiebeheer en hebt een afgeronde opleiding op dit gebied (bijvoorbeeld HMDI).
Je hebt actuele kennis van en ruime ervaring met zaak- of procesgericht werken, bij voorkeur met de applicatie Decos/Join.
Op basis van persoonlijkheid weet je met het goede gevoel functionele aansturing te geven.
Je bent resultaat- én klantgericht met oog voor interne en externe ontwikkelingen.
Je bent communicatief sterk, adviesvaardig, weet te overtuigen en durft aan te spreken waar dat nodig is.
Je bent vernieuwend, ondernemend, proactief en hebt verbindend vermogen om de beoogde veranderingen te realiseren.
Je neemt verantwoordelijkheid voor eigen planning, uitvoering en monitoring van de werkzaamheden.

recruiter van de vacature

Akaash Debisarun

recruiter van de vacature

Akaash Debisarun