ICT Helpdeskmedewerker

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9030235

Over de functie

Wij zijn een platte, bevlogen organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Waarin wij veel tijd en moeite steken in het opleiden van onze eigen winnaars. Het vinden van enorm energieke mensen heeft nu onze hoogste prioriteit. Mensen die we daarna zelf verder ontwikkelen. Eerst wie, dan wat. Om ervoor te zorgen dat onze mensen goed kunnen werken zorgen wij niet alleen voor de juiste hard- en software, maar ook voor de juiste mensen die dit beheren en supporten. Oftewel ICT Helpdeskmedewerkers.

Vanwege de groei zoeken wij een nieuwe collega. Een Helpdeskmedewerker die vanaf dag één ontzorgt.

Wat ga je doen?
Je bent onderdeel van de ICT afdeling van Maandag. Met als primaire missie; het verlenen van ondersteuning aan alle interne klanten. Jouw Maandag collega’s.
Hoe dit er ongeveer uitziet?
Vroeg op, systeem opstarten, tickets screenen. Koffie. Teamoverleg. En door. Een collega staat aan je bureau met een niet werkende Surface. Ok, dat eerst oplossen. En door. Printer eerste verdieping repareren. Ah een nieuwe collega aanmelden! Account toewijzen. Ticket afvinken. Lunch. Handtekening collega aanpassen. Excel opnieuw installeren. Rechten collega aanpassen. Tickets afvinken. Alles loopt lekker. Nog wat telefoontjes plegen en dan systeem afsluiten en naar huis. Moe maar voldaan crash je op de bank. Op naar morgen.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Eigen boterhammen, karakter, humor en focus.

En verder
• Heb je ten minste 1 jaar ervaring als ICT Helpdeskmedewerker;
• Beschik je over een afgeronde, relevante mbo opleiding;
• Heb je kennis van Office 365, Topdesk en Active Directory;
• Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een leuke functie binnen een tof team, veel verantwoordelijkheid, maandelijks een fijn salaris. Ook voor je oude dag wordt gezorgd.

Ga jij voor een functie met karakter en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan direct.

Standplaats: Purmerend (dit jaar verhuizen wij naar Amsterdam)

Over ons
Maandag® en Whoohoo®, twee bijzondere merken, volop in beweging. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing. Grote ambities, lef en verrassend.

Maandag® is in Nederland actief met 20 vestigingen. Helpt personele vraagstukken op te lossen in de publieke sector binnen zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid. Snel en professioneel.
Whoohoo® groeit met al 10 vestigingen in Duitsland, België en Polen rap. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen