Business Controller Woningcorporaties

  • Category woningcorporaties
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9030174

Over de functie

Als Business Controller ben je naast controller ook aanjager en een kritische sparringpartner. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en zorgt voor betrouwbare sturingsinformatie voor management en directie. Je probeert altijd de visie van de organisatie duidelijk te krijgen.

De focus van deze functie ligt op vier woongebieden. Jij bent de sparringpartner voor de managers Wonen en bouwt mee aan een bedrijfsmatige afdeling die in control is. Je legt de verbinding tussen de processen van Finance & Control en de afdeling Wonen en de assetmanagers. Ook participeer je in organisatiebrede project- en werkgroepen. Concreet houd je je bezig met de volgende zaken: het adviseren van management en directie over haalbaarheid van doelstellingen, de Planning & Controlcyclus en het ontwikkelen van sturingsinformatie die aansluit bij doelen en informatiebehoefte van de afdeling Wonen.

Functie eisen

Naast het feit dat je thuis bent in de cijfers, snap je ook wat trends en ontwikkelingen betekenen voor de afdeling Wonen en voor een woningcorporatie als geheel. Jouw standpunten en adviezen kun je met overtuiging en op prikkelende wijze over te brengen en verdedigen. Door jouw organisatiesensitiviteit snap jij als geen ander de informatiebehoefte van jouw interne klanten.

Verder:

  • WO-niveau, richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied Planning & Control
  • Aanvullende kennis van management control systemen.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Wij bieden mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgd.

Je maakt deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra