Beleidsmedewerker Wonen en Vastgoed

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9030163

Over de functie

De corporatie wil op gebied van klanttevredenheid een 9 halen. Dit begint bij goed beleid!
Ben jij de beleidsadviseur die dit als een uitdaging ziet?

Momenteel ben ik voor een woningcorporatie op zoek naar een Beleidsmedewerker Wonen & Vastgoed, iemand die het belang van de bewoner hoog in het vaandel heeft staan. Je houdt je continu bezig met onder andere de tevredenheid van de huurders en hoe de corporatie dit kan verbeteren.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hoe kan de corporatie hier goed op inspelen? Jij hebt het antwoord! Je gaat op onderzoek uit en verzamelt de gegevens, na deze uitgebreid geanalyseerd te hebben vertaal je deze tot een nieuw beleid.
Je weet een draagvlak te creëren en mensen te motiveren. Dit doe je echter niet alleen, maar met het hele team en andere betrokken partijen.

Oftewel, wil jij je inzetten voor de kwaliteitsverbetering van deze corporatie en heb jij ervaring als Beleidsmedewerker met verstand van Wonen & Vastgoed? Ik zie jouw CV graag tegemoet in mijn mailbox!

Functie eisen

Uiteraard zijn er wel een aantal functie-eisen, waaronder:
• HBO/WO diploma
• Minimaal twee jaar ervaring als beleidsmedewerker
• Kennis van de volkshuisvesting en de bijbehorende wet- en regelgeving
• Kennis op het gebied van woningmarkt en vastgoedontwikkeling

Voor wat, hoort wat natuurlijk!
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. We organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner. Verder behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Cindy Meijne

recruiter van de vacature

Cindy Meijne