Obstetrie en gyneacologie verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9030152

Over de functie

Als obstetrie- en gyneacologieveprleegkundige werk je meestal op de afdeling obstetrie en gyneacologie afdeling van een ziekenhuis of privé kliniek. Je houdt je hierbij bezig met het verzorgen van de zwangere of moeder, maar ook met het verzorgen van de pasgeborene en het begeleiden van een partner. Tevens assisteer je tijdens de bevalling en geef je ook voorlichting aan ouder(s) over de verzorging van de pasgeborene. Ook zorg jij er voor dat de tijd van de bevalling specifiek is en dat jij dit memorabele moment vast legt voor de ouders!

Naast het begeleiden van het hele proces bied je als O&G verpleegkundige ook specifieke zorg aan problemen die tijdens een zwangerschap kunnen optreden. Ook zul je je soms bezig moeten houden met het bieden van zorg rondom het overlijden van moeder of pasgeboren kind ten gevolge van een zwangerschap.

Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Een afgeronde opleiding HBO V, aanvullend met specialisatie met O&G;
- Inschrijving in het kwaliteitsregister V&V is een pré;
- Je bent flexibel inzetbaar.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder