Procesadviseur

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030150

Over de functie

Is het jouw doel om de dienstverlening aan de burger te verbeteren? Als procesadviseur speel jij een belangrijke rol hierin.

Voor een leuke gemeente in Noord-Holland ben ik op zoek naar een zaaktype-inrichter / procesadviseur.

Maar wat ga jij doen?

Jij gaat adviseren bij de inrichting van processen en vertaalt processen naar digitale inrichting in het zaaksysteem. Het zaaksysteem waar deze organisatie mee werkt is Mozard. Je gaat de implementatie van nieuwe processen en de optimalisatie van bestaande processen begeleiden. Jij bent de vraagbaak voor collega’s voor het zaaksysteem, kunt goed uitleggen en gaat trainingen geven. Je weet de collega's te enthousiasmeren voor het zaakgericht en digitaal werken en volgt daarnaast de ontwikkelingen van zaakgericht werken en digitalisering en past deze toe in de organisatie. Je ontwikkelt en ondersteunt bij het samenstellen van proces- en managementinformatie, bent één van de applicatiebeheerders van het zaaksysteem en gaat deelnemen aan leanprojecten.

Functie eisen

- Een relevante en afgeronde HBO opleiding;
- Kennis van het zaaksysteem Mozard;
- Ervaring als procesinrichter of applicatiebeheerder;
- Ervaring in het overdragen van kennis aan groepen;
- Basis SQL kennis is en pré.

Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met mij!

recruiter van de vacature

Daphne Pereira

recruiter van de vacature

Daphne Pereira