Dialyse verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030148

Over de functie

Als gediplomeerd dialyseverpleegkundige verleen je zorg aan patiënten die afhankelijk zijn van een niervervangende behandeling, of dit in de toekomst gaan worden; je hebt te maken met patiënten met een chronische nierfunctiestoornis, die mogelijk wachten op een transplantatie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de patiënt en de dialyse apparatuur. Tijdens de dialysebehandeling kan de toestand van de patiënt snel en onverwachts veranderen en hier moet jij op in kunnen spelen.

Als dialyse verpleegkundige moet je zelfstandig diagnostische en therapeuthische beslissingen nemen om complicaties te voorkomen, totdat de arts arriveert. Daarnaast ga je een langdurige zorgrelatie aan met de patiënt en begeleid je ook zijn/haar naasten op zowel fysiek als psychosociaal gebied. Je werkt samen met verschillende disciplines voor een meest optimale behandeling van een patiënt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in dienst te treden van dit ziekenhuis.

Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (ziekenhuizen). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan. Ook verpleegkundigen met een andere specialisatie mogen reageren op deze vacature.

Functie eisen

- Minimaal een HBO V diploma met een specialisatie tot dialyseverpleegkundige;
- Je bent een zelfstandige teamplayer;
- Je bent flexibel inzetbaar;
- Je bent in het bezit van een VOG.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder