Basisarts

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9030146

Over de functie

Ben jij er na jouw studie geneeskunde nog niet helemaal uit welke kant jij op wil? Of ben jij een ervaren basisarts die toe is aan een nieuwe uitdaging? Als basisarts bij Maandag® krijg jij de mogelijkheid om op verschillende werkplekken en in verschillende werkvelden kennis te maken met de daarbij behorende werkzaamheden en doelgroepen. Maandag® wil jou de kans geven om in al deze verschillende keukens te kijken en jou te begeleiden gedurende deze ontdekkingsreis.
Wil jij werken in de verzekeringsgeneeskunde, ouderengeneeskunde, psychiatrie en/of ontwikkelingsstoornissen, verslavingszorg, of eventueel gehandicaptenzorg? Dan komen wij graag met jou in gesprek om te bespreken hoe wij dit samen met jou vorm gaan geven.

Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris, en (mogelijk) een vast dienstverband. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen en ook bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Een afgeronde diploma geneeskunde;
- In het bezit van een VOG;
- Je bent flexibel inzetbaar;
- Je bent bevlogen en nieuwschierig.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder