IC Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9030128

Over de functie

Hectiek. Geen dag hetzelfde. Bewaken. Observeren en Acuut handelen. Voel jij ook al de adrenaline door je lijf gaan?

Maandag® Maastricht is op zoek naar een Intensive Care verpleegkundige. Werk je al als IC verpleegkundige maar ben jij toe aan een andere setting? Of ontvang jij binnenkort je aantekening? Super! Ik kom graag in contact met jou!

Op een Intensive Care afdeling worden patiënten opgenomen die zorgvuldige bewaking, ondersteuning of overname nodig hebben van een bepaalde lichaamsfunctie. Dit kan bijvoorbeeld de ademhaling of de bloeddruk zijn. Deze lichaamsfuncties kunnen verstoord zijn na bijvoorbeeld een grote operatie, een bloedvergiftiging of een andere ernstige aandoening. Het doel is om patiënten te stabiliseren, zodat zij terug kunnen keren naar een Medium Care of een verpleegafdeling.

Functie eisen

-Mbo/hbo Verpleegkundige

-Specialisatie tot Intensive Care Verpleegkundige

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Bel me dan op, 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts