GZ Psycholoog voor het team adhd parttime functie

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9030118

Over de functie

De functie
De eenheid Ambulante Specialistische Behandeling biedt specialistische ambulante tweede- en derdelijns behandelingen, welke volgens evidencebased en efficiënte zorgtrajecten vormgegeven zijn. De behandelingen worden vormgegeven vanuit het nemen van maximale eigen verantwoordelijkheid en autonomie door zowel de cliënt als de behandelaar. Innovatie op gebied van behandeling en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek zijn speerpunten van beleid. Verder worden er opleidingsplaatsen voor artikel 14 specialismen verzorgd.

Het team
Team ADHD is een relatief klein team wat zich op dit moment richt op het ontwikkelen en implementeren van zorgtrajecten. Alle collega’s leveren hier een enthousiaste bijdrage aan. Als GZ-psycholoog zal je verschillende individuele en/of groepstherapieën bijdragen, maar je ook mogen richten op de (door)ontwikkeling van het zorgaanbod binnen dit team.

Kern van de functie
In de context van een multidisciplinair team voer je psychologische behandelingen, psychodiagnostisch onderzoek en procesdiagnostiek uit. Behandeling kan zowel individueel, als met naastbetrokkenen, als in een groep plaatsvinden. Je participeert in de behandel- en voortgangsbesprekingen en levert een enthousiaste bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van de behandelingen aan de doelgroep. Wanneer je graag fulltime wilt werken, is dit ook mogelijk in combinatie met je inzet binnen andere teams.

Functie eisen

• Affiniteit met de doelgroep volwassenen met ADHD
• Uitgebreide werkervaring is wenselijk maar geen ‘must’, wij zijn vooral op zoek naar een GZ-psycholoog die enthousiasme voelt voor het werken met de doelgroep.
• Een CGT-opleiding is een pré
• Als persoon ben je verbindend binnen een team
• Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit
• Aantoonbare ervaring en affiniteit met het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek
• Opname in het BIG-register als GZ-psycholoog

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers