Groepsleerkracht middenbouw

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9030093

Over de functie

Kinderen verder brengen in hun ontwikkeling. Dat is waar jij als groepsleerkracht in de middenbouw naar streeft. Jij helpt de ze een handje verder op het gebied van o.a. taal, rekenen, geschiedenis en muziek en stoomt ze klaar voor de bovenbouw.
Als groepsleerkracht ben jij zeer betrokken en motiverend. Zo laat jij de kinderen zelf nadenken, geeft ze de vrijheid en speelt in op hun onderwijsbehoeftes. Daarnaast vergader je met collega's en onderhoudt je contact met de ouders van de leerlingen.

Je bent een sterke pedagoog die flexibel kan inspelen op de situatie. Diverse klassen in Utrecht zitten namelijk al een tijdje zonder leerkracht en missen daarom de structuur en een voorbeeldfunctie voor de klas. Echter draai jij hier je hand niet voor om
en zal jij er alles aan doen dat de leerlingen zich snel comfortabel bij je voelen.

Ben jij beschikbaar voor 0.4 - 1 fte en wil jij graag een school in Utrecht uit de brand helpen? Dan kom ik graag met je in contact!
Dagen, duur en aantal uren is bespreekbaar eveneens jouw voorkeur voor type school en klas. Van Montessori tot openbaar, alles is bespreekbaar!
Meer informatie? Bel dan naar 06 57 56 98 28 of mail via jonne.denouden@maandag.nl

Functie eisen

• Je beschikt over een PABO-diploma (of bent in de afrondende fase van deze opleiding);
• Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;
• Je kunt leerlingen motiveren, beschikt over een natuurlijk overwicht en bent flexibel.

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden