Financieel adviseur Sociaal Domein

  • Category financieel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9030081

Over de functie

Financieel adviseur + gemeentelijke ervaring = de persoon waar ik graag mee in contact kom!

Als financieel adviseur op het gebied van het Sociaal Domein ben je een echte adviseur en sparringpartner voor bestuurders, managers en andere collega’s over de gemeentelijke financiën. Sta jij je mannetje (of vrouwtje) met gevraagde maar ook ongevraagde adviezen? Dan kom ik graag met je in contact!

Wat ga je doen?
In jouw rol adviseer je over de financiële en bedrijfskundige componenten van monitoring en kwaliteitsborg in het sociale domein. Je draagt intern jouw kennis uit als financieel adviseur zodat beleidsmedewerkers de financiële context van hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Verder stel je management rapportages op en heb je te maken met de Planning & Control cyclus. De begroting, financiele rapportages en jaarrekeningen kennen dan ook geen geheimen voor jou.
Binnen het sociaal domein gaat het om de uitvoeringstaken rond de participatiewet, jeugd(wet), WMO, welzijn en gezondheidszorg. Binnen dit terrein ben jij diegene die adviseert over de mogelijkheden én onmogelijkheden.

Functie eisen

- Gemeentelijke ervaring is vereist
- HBO+ / WO werk- en denkniveau
- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
- Recente kennis van de BBV wet
- Ervaring binnen het Sociaal Domein en de financiële cyclus in de gemeentelijke overheid

Benieuwd wat maandag jou te bieden heeft naast een marktconform salaris en de mogelijkheid om trainingen gericht op jouw vakgebied te volgen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Nina Roos

recruiter van de vacature

Nina Roos