Teamleider Mobiliteit

  • Category bouw en civiel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030026

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de inhoudelijke resultaten van het team en samen met je collega teamleiders verantwoordelijk voor de resultaten en ontwikkeling van het domein Mobiliteit. Je hebt ervaring met het succesvol leiden van een organisatieonderdeel waarin medewerkers werkzaam zijn die een technische achtergrond hebben op veelal hbo en wo niveau.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het team. Je bent aanspreekbaar op de capaciteitstoedeling en op het leveren van de juiste expertise voor de betreffende opgaven. Hierbij overleg je met de programmamanager om de vraag naar capaciteit en deskundigheid en competenties scherp te krijgen. De teamleider voert het gesprek met de medewerkers over het functioneren en heeft de eindverantwoordelijkheid bij de jaarlijkse beoordelingsrondes.

Je faciliteert de professionalisering van medewerkers. Je zorgt voor gedragen afspraken en taakverdeling waarmee duidelijk wordt hoe medewerkers hun kennis en kunde tot synergie kunnen brengen en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan het beoogde resultaat. Je levert bijdragen aan de vorming van het domein Mobiliteit en de overgang naar andere werkwijzen, sturingslijnen en teamindelingen. Waar nodig ondersteun je collega-teamleiders hierbij in praktische zin.

Functie eisen

Functie eisen:

· WO werk en denkniveau
· Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het succesvol leiden van een organisatieonderdeel waarin medewerkers werkzaam zijn die een technische achtergrond hebben op veelal hbo en wo niveau
· Je hebt aantoonbaar en recente ervaring in het sturen van ontwikkel- en veranderprocessen
· Aantoonbare ervaring op het gebied van transitiemanagement

Interesse of meer informatie? Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen! 06-53564294/linda.grootveld@maandag.nl

recruiter van de vacature

Linda Grootveld

recruiter van de vacature

Linda Grootveld