Allround medewerker informatievoorziening Squit XO

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029860

Over de functie

In opdracht van de gemeente en de provincie zorgt een omgevingsdienst voor vergunningverlening, toezicht en handhaving. Ook wordt er door de omgevingsdienst toegezien op zaken die te maken hebben met milieu en bouwprojecten. Dit is voor jou geen nieuwe informatie, want vanwege jouw eerdere werkervaring ken je VTH processen door en door.

Om alle taken van de omgevingsdienst gestroomlijnd te laten verlopen ben ik opzoek naar een ondernemend en vakkundig type informatieprofessional.
Omdat het bestuur van het VTH proces zeer complex is en kan leiden tot een grote wir-war aan informatie is het belangrijk dat jij het hoofd koel houdt.

Samen met een informeel team met leuke collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitpluizen van de fysieke en de digitale archieven. Het kan zijn dat het met een specifiek doel is, zoals bijvoorbeeld dossiers over asbest, bodemverontreiniging of energiebesparing bij bedrijven in de regio. Het kan ook zijn dat je aan de slag gaat met correspondentie over willekeurige thema’s tegelijk.

Je houdt je bezig met de controle op compleetheid en toegankelijkheid van de dossiers. Staat alles netjes geregistreerd in Squit XO? Staan de fysieke dossiers op volgorde? Klopt de metadata van de digitale documenten? Zo niet, dan zoek jij wel uit wie hier voor verantwoordelijk is en heb jij er geen enkel probleem mee om de betreffende collega hier over aan te spreken. Die begrijpen tenslotte ook wel dat het zoek raken van belangrijke documenten kan leiden tot onnodig lange wachttijden voor het aanvragen van vergunningen.

Functie eisen

Wij worden helemaal blij en gelukkig als je:
- Minimaal 1 jaar werkervaring hebt bij een omgevingsdienst
- Op je cv aan kunt tonen dat je met de toepassing Squit XO hebt gewerkt
- Het zou helemaal prachtig zijn als je ook bekend bent met Verseon
- Minimaal een MBO niveau 4 opleiding hebt afgerond. Het liefst op het gebied van Informatiemanagement of ICT
- Je sterk in je schoenen staat en gemakkelijk op mensen af stapt
- Ondernemend bent ingesteld
- Tot slot ook nog beschikt over een positief kritische houding en een representatieve uitstraling.

Herken je jezelf in bovenstaande functie-eisen? Reageer snel met motivatie waarom je vindt dat jij bij deze functie past.
Vragen? Bellen of mailen mag altijd!

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij