Jeugdzorgwerker

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029988

Over de functie

Ga de uitdaging aan! Jij bent een echte ‘doener’ en kan tegen een stootje. Letterlijk en figuurlijk. Je laat je niet omver blazen, want jij bent de Jeugdzorgwerker die wij zoeken!

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Jeugdzorgwerkers die stevig in hun schoenen staan. Jouw doel als Jeugdzorgwerker is jongeren met (gedrags)problemen helpen opnieuw hun plek in de maatschappij te vinden.

Dat is niet gemakkelijk; je werkt op een groep met jongeren met allerlei soorten problematiek. Zij verblijven op een besloten afdeling vanuit het gedwongen kader en willen vaak niet geholpen worden. Daar ligt voor jou als Jeugdzorgwerker de uitdaging: Je zorgt ervoor dat de jongeren de juiste behandeling en begeleiding krijgen. Dit doe je, mede vanuit de rol van persoonlijk begeleider, door het opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Je betrekt het systeem erbij, zorgt zelfstandig voor de coördinatie van de hulpverlening en onderhoudt de in- en externe contacten. Daarnaast behoren het maken van rapportages en overdrachten tot de werkzaamheden van Jeugdzorgwerker.

Zo werk je gezamenlijk aan een realistisch toekomstbeeld voor de cliënten.

Hierbij is het belangrijk dat jij kunt omgaan met een hoge werkdruk. Je hebt een sterke persoonlijkheid en toont je evenwichtig en assertief. Je bent zeer kundig in het bewaren van afstand - nabijheid en bezit een groot relativeringsvermogen.

Jij als Jeugdzorgwerker kunt goed zelfstandig je werkzaamheden plannen en hebt kennis van de verschillende hulpverleningsmethodieken, zoals Competentie- en Systeemgericht Werken. Je kunt goed omgaan met conflict- en stresssituaties, bent alert en hebt een heldere manier van communiceren.

Functie eisen

  • Afgeronde, vakgerichte opleiding op HBO-niveau
  • SKJ-geregistreerd
  • Ervaring in werken met jongeren met complexe (gedrags)problematiek
  • Je kunt goed samenwerken, toont initiatief en bent klantgericht
  • Je kunt tegen een stootje en bent onvermoeibaar

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker