Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9029960

Over de functie

Voor een school in de regio Ede/Wageningen zijn wij met spoed op zoek naar een docent Nederlands 2e graad die per direct beschikbaar is voor 7 a 8 lessen (in te roosteren op 2 dagen). De vacature is ter vervanging van ziekte.

Je geeft lessen Nederlands in de onderbouw van het mavo, havo en vwo. Spelling, grammatica en woordenschat behoren tot jouw taaluniversum en weet jij op een geheel eigen werkwijze over te brengen op jouw leerlingen.
Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands die de woorden focus, verassend en fris dikgedrukt in hun woordenboek hebben staan. Voor ons betekent dit op een innovatieve wijze je lessen verzorgen, je bent scherp als het gaat om het toepassen van nieuwe lesmethodes en je beschikt over een praktische instelling. Jij bent de docent die graag een relatie opbouwt met zijn/haar leerlingen. Vind jij het leuk om pedagogisch bezig te zijn in combinatie met het vak Nederlands, sta je stevig in je schoenen en ben jij diegene die er voor zorgt dat de leerlingen werken voor jou. Dan is dit de uitdaging die bij jou past!

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Stuur dan je CV naar franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760.

Functie eisen

- 2e graads lesbevoegdheid Nederlands
- Minimaal 1 jaar werkervaring of LIO
- Kennis van didactische methoden en technieken
- Bedreven in het coachen, motiveren en stimuleren van studenten

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd