Clustersecretaris

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029892

Over de functie

Als clustersecretaris ga je de clustermanager en het management ondersteunen bij deze grote gemeente in Noord-Holland. Het cluster werkt aan verschillende thema’s, waaronder economie, ruimte, milieu en duurzaamheid. Met veel energie werk je aan het verbeteren van de processen op de afdeling. Zo ga je aan de slag met het schrijven van onder meer werk- en opleidingsplannen. Uiteraard duik je ook de inhoud in door je te verdiepen in memo’s/nota’s en werk je deze zelf ook zelfstandig uit. Je hebt ten alle tijden je antenne uitstaan, zodat je signalen opvangt van zaken die verbeterd kunnen worden. Ook help je aan de verdere ontwikkeling van de organisatie door te adviseren over de bedrijfsvoering.

Als Clustersecretaris kun je je bestuurlijke vaardigheden verder ontwikkelen. Daarnaast zal je niet verveeld raken, want deze gemeente heeft veel uitdagende en complexe projecten op de agenda staan. Het team bestaat uit ambitieuze professionals die elke dag hard werken om de gemeente weer een stukje mooier te maken.

Functie eisen

Functie-eisen:
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding
• Je hebt eerder gewerkt in een bestuurskundige of management ondersteunende functie bij een overheidsorganisatie
• Je bent communicatief vaardig, een netwerker pur sang en assertief
• Je bent zeer gestructureerd en weet als geen ander orde te houden bij drukte

Van ons krijg je de kans om jouw talent te laten zien en ontwikkelen in deze uitdagende functie van Clustersecretaris bij een aantrekkelijke gemeente. Uiteraard ontvang je een goed salaris, passend bij de functie. Om van hectische periodes bij te komen en te genieten van een welverdiende vakantie, krijg je vijf weken vakantie per jaar. Je kunt in ieder geval voor een jaar aan de slag en mogelijk zelfs in dienst treden na afloop hiervan!

Solliciteer snel bij interesse, zodat ik je in een kennismakingsgesprek meer kan vertellen over de functie. Voor vragen ben ik uiteraard bereikbaar!

recruiter van de vacature

Joram Linder

recruiter van de vacature

Joram Linder