Systeembeheerder

  • Category ict
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029883

Over de functie

Systeembeheerder

Draag jij graag zorg voor het goed functioneren van systemen in relatie tot de technische infrastructuur? Ben jij tevens in staat om voorstellen aan te dragen tot verbetering van de infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat werken bij een grote zorginstelling. Hier werken ruim 800 medewerkers. De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de informatievoorziening (het geheel van handelingen, samenhangend met de inrichting en het beheer van informatiesystemen). En daarbij ingezette informatiesystemen, zodanig dat hulpverleners en cliënten optimaal ondersteund worden. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor een optimaal werkende technische infrastructuur, om de continuïteit van de ICT dienstverlening te garanderen.

Het werkveld waarin je opereert is de publieke sector. Je wordt gedetacheerd bij een zorginstelling en je kunt instappen met een vast dienstverband. De duur van een opdracht is gemiddeld 9 maanden.

Wat ga je doen?

Je luistert hierbij goed naar de wensen van de gebruiker. Je realiseert vernieuwingen en verbeteringen van de technische infrastructuur (o.b.v. het gewenste ontwikkel pad uit de organisatie). Daarnaast coördineer je het beheer om de continuïteit van de ICT dienstverlening te waarborgen.

Je fungeert als direct aanspreekpunt voor de medewerkers van de afdeling en bij escalatie voor de organisatie manage je de verwachting van en naar de organisatie. Je maakt analyses van de continuïteit en performance van de technische infrastructuur. Je installeert nieuwe / gewijzigde hard- en software in technische infrastructuur / automatisering en doet upgrades.

Verder ben je verantwoordelijk voor het signaleren van potentiele risico’s op het gebied van de beveiliging en tref je daarvoor de benodigde beveiligingsmaatregelen en zorg je ervoor dat de werkzaamheden van de afdeling volgens de belangrijkste ITIL processen (incident/problem, configuratie en changemanagement) worden uitgevoerd en initieert verbetering in de procesuitvoering.

Functie eisen

Functie eisen

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:

• HBO werk- en denkniveau en vakinhoudelijke kennis.

• Relevante MCSE certificeringen

• Diepgaande kennis van virtualisatie, serverbases computing, operatingsystems, servers, opslagsystemen, netwerken en telefonie

• Diepgaande kennis en ervaring met procesmatig werken volgens servicemanagement methodieken zoals ITIL

• Ervaring met projectmatig werken en met projectmanagement methodieken zoals Prince2

• Kennis en ervaring met arhictectuurprincipes t.a.v. de infrastructuur.

• Kennis en ervaring met security principes

• Nauwgericht kunnen werken

• Klantgericht, proactief, dienstverlenend en oplossingsgericht ingesteld

• Flexibel zijn, goed in teamverband doch ook zelfstandig kunnen werken. Bereid zijn om ook op andere locaties van de organisatie te werken.

• Bereidheid om (periodiek) buiten kantooruren werkzaamheden te verrichten.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook!

Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga