Functioneel applicatiebeheerder WmoNed

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029840

Over de functie

Ben jij die graag met mensen samenwerkt en makkelijk op anderen afstapt? Heb jij een ruime ervaring als Functioneel Beheerder van Wmo-Ned? Reageer dan snel op deze functie.

Als functioneel applicatiebeheerder van de applicatie Wmo-Ned zorg je ervoor dat de applicatie goed werkt en ondersteun je de medewerkers van het sociaal domein bij het gebruik van deze applicatie. Zij kunnen bij jou terecht met al hun gebruikersvragen. Als er werkprocessen in het team wijzigen weet jij welke consequenties dit heeft voor de applicatie. Je adviseert hierover proactief en zoekt constant naar manieren om het gebruik en de toepassing van de applicatie te verbeteren. Je bewaakt de kwaliteit van de informatie in de applicatie en rapporteert hierover. Samen met de informatieanalist verzorg je (sturings)rapportages voor het management van team. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe partners over ontwikkelingen die de applicatie raken, zoals de koppeling met het zaaksysteem. Je hebt regelmatig contact met de technisch applicatiebeheerder in de regio en je stemt af met collega’s in de regio. Verder verzorg je de contacten met de leverancier van Wmo-Ned en de updates van de applicatie.

Functie eisen

Je bent een ‘outgoing’ persoonlijkheid die graag met mensen samenwerkt en makkelijk op anderen afstapt. Je bent klantgericht en voelt goed aan wat medewerkers nodig hebben om goed met een applicatie te kunnen werken. Verbaal en schriftelijk ben je sterk en to the point. Door jouw heldere uitleg over een applicatie help je de medewerkers van Wegwijs verder. Je bent goed in het signaleren van knelpunten en zorgt voor passende oplossingen. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en een sterke affiniteit met ICT en software gerelateerde zaken. Verder beschik je over een gedegen kennis van de applicatie Wmo-Ned en ken je het werkveld van de Wmo van binnenuit.

recruiter van de vacature

Lars Witvliet

recruiter van de vacature

Lars Witvliet