Senior Adviseur Vergunningen

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9029832

Over de functie

In opdracht van een landelijk opererend ingenieurs- en adviesbureau zijn we op zoek naar een Adviseur Vergunningen, die bij hen in dienst wil treden. Het ingenieurs- en adviesbureau richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van de samenleving en stad van de toekomst. Om de vaak multidisciplinaire projecten ten uitvoer te kunnen brengen, moeten verschillende procedures worden doorlopen en vergunningen worden verkregen. Dit wordt gedaan in opdracht van verschillende partijen: overheden, aannemers en (industriële) bedrijven. Vanwege het belang van vergunningenmanagement zoekt de afdeling Gebiedsadvies een ondernemende Senior Adviseur Vergunningen, die daarnaast ook trekker is van deze vakgroep binnen de afdeling Gebiedsadvies.

Als Adviseur Vergunningen maak je onderdeel uit van multidisciplinaire projectteams, die werken aan projecten op het gebied van infrastructuur, water- en woningbouw en industriële activiteiten. Daarnaast heb je ook je eigen projecten, waaraan je zelfstandig werkt en die je zelf uit de markt haalt. Je hebt daarnaast de drive om in een commerciële omgeving verantwoordelijkheid te nemen, resultaten te behalen en anderen onderdeel te laten zijn van de successen die je behaalt. Onderdeel daarvan is gedrevenheid. Gedreven zijn om het vakgebied verder te ontwikkelen en een omzetgroei te realiseren. Tot slot zorg je voor het kwalitatief en kwantitatief uitbouwen van de groep bevlogen adviseurs.

Functie eisen

Voor een goede invulling van de functie zijn wij op zoek naar kandidaten die passen binnen het volgende profiel:

• Een relevante juridische WO-opleiding en minimaal 7 jaar ervaring op het gebied van vergunningen en procedures;
• Een ondernemende, stevige en enthousiaste persoonlijkheid met overtuigingskracht;
• Ervaring als vergunningenmanager met het werken voor aannemers, bedrijven en overheden in grote projecten (zowel in een opdrachtgevers- als in een opdrachtnemersrol);
• Bekend met het OLO en met IPM, SCB en risicobeheersing (ervaring met UAV-GC is een pre);
• Een relevant netwerk en het vermogen om dat in te zetten om werk te genereren dan wel ten goede te laten komen van projecten.

recruiter van de vacature

Steven Stokkers

recruiter van de vacature

Steven Stokkers