Operatieassistent

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029766

Over de functie

Vele handen maken licht werk. Wil jij graag werken als rechterhand van de chirurg? Dan ben jij wellicht de geschikte Operatieassistent.

Als Operatieassistent zorg jij ervoor dat de chirurg zijn werk goed kan uitvoeren. Het operatieprogramma is jou bekend en je bent in staat de operatiekamer bedrijfsklaar te maken. Jij als Operatieassistent ontvangt en informeert de patiënten en helpt en begeleidt hen naar en op de O.K.

Als Operatieassistent bestaan jouw taken uit assisteren, instrumenteren en/of omlopen. Je zorgt voor de juiste instrumentarium en apparatuur. Het positioneren en steriel afdekken van de patiënt valt onder jouw verantwoordelijkheid, evenals desinfecteren, het registreren en verzorgen van preparaten en een stukje administratie. Als omloper ben jij degene die buiten de OK zo nodig iets kan ophalen. Bij eventuele defecten of tekortkomingen kun jij snel schakelen en deze verhelpen.

Dankzij jouw nauwkeurige en alerte handelen, verloopt de operatie veilig en met succes!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding Operatieassistent
  • Praktijkervaring in assisteren, instrumenteren en omlopen
  • Goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team
  • Een goed concentratievermogen en uithoudingsvermogen
  • Stressbestendig en flexibel

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker