Office manager

  • Category maandag intern
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029745

Over de functie

Een organisatorisch talent die de rust in de tent bewaart tijdens drukke periodes en dat allemaal met een glimlach op je gezicht. Word jij onze Officemanager?

Wat ga je doen?
Een dag als Officemanager bij Maandag® Leeuwarden is veelzijdig en hectisch!
Als je ’s ochtends binnenkomt, hoor je de telefoon al gelijk afgaan. Terwijl je deze aanneemt start je je computer op en zie je dat je mailbox vol is gestroomd met allerlei mailtjes. Je beantwoordt de vragen over Maandag® en schakelt de telefoon door naar de juiste collega. Ondertussen lees je alle binnengekomen mails, beantwoord deze of stuurt ze door. Tijdens teamvergaderingen, waar de een na de andere collega enthousiast aan het woord is, maak jij een korte samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de accountmanagers en recruiters niet vrolijk worden van grote lappen tekst. Daarnaast heb je ook een coördinerende rol op de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en bent de schakel tussen de vestiging en ons hoofdkantoor in Purmerend.

Als officemanager werk je samen met een team van recruiters en accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Dit team is dagelijks hard aan het werk om professionals te bemiddelen bij onze opdrachtgevers. Jij ondersteunt hen met zaken als het verwerken van een overeenkomst en het controleren van de aangeleverde documenten. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles foutloos en snel in orde wordt gemaakt.

Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de voorjaarsborrel is al bijna en je moet nog een locatie regelen, een verrassende goodie bedenken én zorgen dat je collega’s het aantal genodigden correct bij je doorgeven! Jij laat je natuurlijk niet gek maken maar springt vol enthousiasme in het volgende project.

Over welke eigenschappen moet de nieuwe office manager beschikken?
Uiteraard zoeken wij een vrolijke collega! Als office manager heb je een op zichzelf staande functie en vragen wij een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid en daarnaast ben je zeer daadkrachtig. Geen enkele uitdaging is voor jou te groot!

Functie eisen

- HBO denkniveau
- Ervaring als officemanager of een soortgelijke functie binnen de arbeidsbemiddeling is een pre;
- Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen;
- Een cijfermatig talent; je wordt niet zenuwachtig van rapportages en cijfers;
- Uitstekende computervaardigheden, waaronder kennis van MS Office (met name Excel);
- Een stressbestendige, kritische, maar vrolijke persoonlijkheid;
- Het betreft een fulltime startersfunctie met een daarbij behorend salaris.

Wat biedt Maandag® jou?
- Een mooi salaris en halfjaarlijkse bonus om over op te scheppen;
- Een IPhone en een Microsoft Surface;
- Door jou in te vullen vakantiedagen;
- Een goede pensioenregeling;
- Onbetaalbaar; een team vol unieke collega’s.

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman