Docent in het MBO

  • Category onderwijs-hbo/mbo
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029620

Over de functie

Lesgeven is jouw passie, laten we dat voorop stellen. Dat is ook precies de reden dat jij ervoor hebt gekozen om een lerarenopleiding te volgen. Of je nou al jaren ervaring hebt als docent of als zij-instromer het onderwijs aan het verkennen bent maakt niet uit.
Het MBO wacht op jouw kennis en expertise! In de regio Zuid-Holland hebben wij een groot aantal MBO scholen die staan te springen om gemotiveerde docenten. Dit in de talen (Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans), maar ook de andere vakken (Economie, Rekenen, Verpleegkunde, Zorg en Welzijn, ICT, etc!).

Misschien heb jij al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het MBO; super! Misschien ben jij starter binnen het MBO; ook goed! Op elk potje past een dekseltje en dat is dan ook precies de reden dat ik heel graag met jou het gesprek wil aan gaan. Samen komen we er achter welke type MBO scholen goed bij jou passen en welke totaal niet. Jouw persoonlijkheid maakt jou als docent uniek. Daarom zal je op de ene school ook beter passen dan de andere. Dé manier om er achter te komen op welke school jij nou écht gelukkig wordt is een persoonlijk gesprek.

Zit jij morgen bij mij aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?

Functie eisen

- Een bevoegdheid of een didactische aantekening voor het MBO
- Minimaal 1 jaar ervaring in een lesgevende functie
- Een gezonde dosis energie en enthousiasme om aan de slag te gaan in het MBO

recruiter van de vacature

Anouk Vel

recruiter van de vacature

Anouk Vel