Werkvoorbereider Groen

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9029585

Over de functie

Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Weet jij de puntjes op de i te zetten en het overzicht te houden? Kom jij ons team versterken om zo mee te bouwen aan de weg naar succes?

Als werkvoorbereider groen ben je een specialist in het projectmatig ontwerpen en voorbereiden van (onderhoud aan) openbare werken. Hierbij richt jij je natuurlijk vooral op het groene gedeelte van de openbare ruimte, maar heb je ook aantoonbare affiniteit met de grijze kant. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerptekeningen en het maken van calculaties.

In de afwisselende functie van werkvoorbereider ben je de spin in het web en houdt je contact met alle betrokken partijen. Hiervoor beschik je over uitstekende communicatievaardigheden.

Wat biedt Maandag® jou?
- Een marktconform salaris
- Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
- Een lease auto met tankpas behoort tot de mogelijkheden
- Opleidingsmogelijkheden binnen de Maandag® Academy
- Mogelijkheden tot een vast dienstverband
- Een groot netwerk van professionals binnen jouw vakgebied

Functie eisen

- MBO of HBO op het gebied van Tuin, Park & Landschap
- Een flinke dosis enthousiasme

Heb ik je interesse gewekt? En voldoe jij aan de bovenstaande eisen voor de functie van Werkvoorbereider Groen? Dan kom ik graag met je in contact.
Is dit toch niet helemaal jouw droombaan, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen de overheid? Ook dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits