Applicatiebeheerder GIS Key2

  • Category ict
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9029531

Over de functie

Ben jij het liefst verantwoordelijk voor de instandhouding van applicatieprogrammatuur voor een overheidsinstelling in Meppel? En ben jij specialist op het gebied van GIS en/of Key2-vergunningen en/of Key2waarderen? Lees dan verder!
Je verzorgt het applicatie en softwarebeheer van bovenstaande Centric applicaties. Verder instrueer je (nieuwe) gebruikers en los je calls op. Je bent goed in het ordenen van informatiebeheer op een inzichtelijke manier.
Je wordt gedetacheerd en kunt instappen met een vast dienstverband. De duur van een opdracht is gemiddeld 9 maanden.

Functie eisen

Jij komt in aanmerking als:
• je aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar met één van de volgende systemen: GIS-VG en/of Key2vergunningen en/of Key2waarderen
• je aantoonbaar meerjarige werkervaring hebt in de rol van Applicatiebeheerder bij een overheidsinstantie.
• Minimaal een afgeronde MBO- opleiding niveau 4 op het gebied van ICT en/of Systeembeheer en/of Applicatiebeheer en/of Informatica.

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse provincies en gemeentes in te zetten en uit te breiden. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals.

Je ontvangt een uitstekend salaris die recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAR-UWO). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Wil je meer weten over deze baan of over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Neem dan contact op met mij! Je kan mij bereiken op het nummer 0620329401 of via lidy.huizinga@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga

recruiter van de vacature

Lidy Huizinga