Jurist Handhaving

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9029459

Over de functie

Als Jurist Handhaving gebruik je jouw kennis om je te verdiepen in complexe omgevingsrecht gerelateerde zaken. Je doet onderzoek, vraagt zo nodig naar meer informatie om je een compleet beeld te vormen van de situatie. Als alles voor jou duidelijk is, kun je een goed oordeel vellen. Je bepaalt je strategie om te pleiten in de rechtbank waarom de bezwaarmaker wel degelijk de regels heeft overtreden!

Als Jurist Handhaving bij Maandag word je telkens ingezet op wisselende projecten, zodat je veel variatie ervaart in je werk. Maak je geen zorgen over je toekomst, met een vast contract achter de hand heb je de zekerheid van een langdurig dienstverband. Als marktleider in het bemiddelen in de publieke sector komen we aan interessante opdrachten ook zeker niet te kort. Hierdoor kunnen we voor jou een passende werkplek regelen als Jurist Handhaving bij een aantrekkelijke opdrachtgever die gevestigd is op een locatie die goed bereikbaar is. Je werkt minimaal 32 uur, maar er zijn dan ook mogelijkheden om op flexibele werktijden te werken en af en toe een dagje thuis.

Functie eisen

• Je hebt ten minste één jaar bij een gemeente gewerkt in een vergelijkbare functie
• Je hebt een WO diploma rechten op zak, bij voorkeur in de richting van staats- en bestuursrecht
• Je bent communicatief vaardig en komt energiek over
• Je laat je niet snel afleiden, ook niet in een nieuwe omgeving

Wat bieden wij? De zekerheid van een vast dienstverband met een goed salaris, zodat je jouw droomvakantie kan boeken en natuurlijk voldoende vrije dagen hebt die je gerust kunt opnemen. Daarnaast kun je je verder ontwikkelen door passende trainingen en cursussen te volgen via onze Maandag Academy, waarvoor we de beste trainers inhuren. Jouw recruiter volgt je ontwikkeling op de voet, zodat we op koers blijven om de volgende stap in je carrière te kunnen maken.

Als jij die volgende stap wilt gaan zetten, dan ga ik graag het gesprek met je aan!

recruiter van de vacature

Joram Linder

recruiter van de vacature

Joram Linder