Directievoerder Civiele Techniek

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9029449

Over de functie

Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden in de openbare buitenruimte. Hierbij komen ook groen, cultuurtechnische en openbare verlichtingswerken aan de orde.
In de projecten lever je vakinhoudelijke expertise en organiseer je als rechterhand van de technisch projectleider alle werkzaamheden in de uitvoeringsfase.
Als directievoerder ben je voorzitter van de bouw- en Nutsvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de overdracht naar de afdeling onderhoud en voor de nazorgfase .
Je bent verantwoordelijk voor de bestek administratie en beoordeeld het meer- en minderwerk. Je bewaakt de uitvoeringsplanning, rapporteert aan de projectleider en stuurt de toezichthouders aan.
Je toetst de bestekken op technische uitvoerbaarheidsaspecten. Ook stem je plannen af met andere disciplines binnen de gemeente en met bewoners en gebruikers.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in projectteamverband. Je hebt een flexibele instelling en verricht waar nodig werkzaamheden in de voorbereidingsfase.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding of MBO-opleiding met aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau richting civiele techniek;
- Je hebt goede kennis van RAW systematiek, UAV en UAV-GC;
- Je hebt kennis van VISI en Past Performance is een pré;
- Je hebt een VCA-VOL certificaat;
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in civiele techniek en hebt ervaring met projectmatig werken;

recruiter van de vacature

Ruben Breukers

recruiter van de vacature

Ruben Breukers