GZ psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9029431

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een vakbekwame en zelfstandige GZ-psycholoog. Je houdt je bezig met diagnostiek, het stellen van indicaties en het toepassen van behandelmethodes.
Je bent verantwoordelijk voor de diagnose en het psychologische behandeltraject. Je begeleid de basispsychologen bij het uitvoeren van een behandeling. Je biedt deskundige hulp bij psychische problemen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Je bent gemotiveerd om een andere te kunnen helpen door middel van verschillende behandelmethodes, jij richt je volledig op mensen met allerlei problemen op psychisch gebied en op sociaal en emotioneel vlak.
Jouw missie is om de juiste diagnoses stellen en iemand sterker en onafhankelijker te maken met je behandelmethodes.
Je geeft inzichten mee die nodig zijn, voor jou is ieder mens uniek en je verdiept je graag in het verhaal van de persoon die tegenover je zit!

Je taken zullen zijn:
• Intakes en diagnostiek bij cliënten met diverse psychische klachten
• Als regiebehandelaar bewaak je de kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen
• (basis)Psychologen coachen

Bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.
Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een (mogelijk) vast dienstverband. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto.
Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.
Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid.
Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.

Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit.
Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®.
Die dag staat symbool voor een frisse start van de week.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- BIG-registratie als GZ-psycholoog;
- VOG

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis