Recruiter Onderwijs

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9029392

Over de functie

Anouk - Recruiter MBO: "Als recruiter binnen maandag® ben je continu op zoek naar goede docenten. Je bent online en offline aan het zoeken en spreekt elke week kandidaten in persoonlijke gesprekken op ons kantoor. Wat het zo leuk maakt bij maandag® is dat we net een stapje verder gaan, wat wil iemand nou écht? Waar kunnen we de kandidaten nou echt gelukkig mee maken en op welke school gaan deze kandidaten met plezier werken? Samen met jouw Accountmanagers plaats jij docenten bij scholen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van sollicitatiebegeleiding tot het aanvragen van contracten! Het is een zeer diverse baan waar je elke dag weer wat bijleert. Dus ben jij niet vies van een uitdaging en ben jij persoon die het fijn vind om in een commerciële omgeving te werken? Dan is dit echt wat voor jou!"

Frank - Recruiter Speciaal Onderwijs: "Ik werk bij maandag® omdat ik de mogelijkheid krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen. Het maakt niet uit hoe lang je in dienst bent, talenten komen snel naar boven drijven. Het leuke van recruiter bij maandag® zijn, is dat je echt een zakelijke relatie opbouwt en het onderhouden ervan ook bij jezelf ligt. Verder hangt er hier op kantoor altijd een positieve sfeer en de collega's zijn zeer behulpzaam."

Selma - Recruiter Primair Onderwijs: "Bij Maandag® ben je bezig met je eigen groei. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling tevens ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen sales. Naast het harde werken is er ook veel plezier. Bij Maandag® hebben wij verschillende leuke feestjes, tripjes en wedstrijden waarin we de strijd met elkaar aangaan. Op de Academy word je klaargestoomd om de beste recruiter te worden en krijg je handige tips en tricks. Ik vind werken bij Maandag® zo leuk omdat ik de vrijheid krijg om de functie te bekleden met een creatieve visie. Daarnaast werken wij met een jong, ambiteus en gezellig team waarmee we op de vrijdagmiddag een feestje vieren tijdens de borrels."

Functie eisen

Wat wij belangrijk vinden in een Recruiter is motivatie en persoonlijkheid. Wil jij er voor gaan en het beste uit jezelf halen? Denk jij jouw plezier kan halen uit bovenstaande functieomschrijving en heb je commercieel inzicht?
Als jij deze bovenstaande vragen met "JA" hebt beantwoord dan is dit de functie voor jou!

Stuur direct jouw CV met een korte motivatie naar anouk.vel@maandag.nl of bel voor meer informatie naar 0623413475.

recruiter van de vacature

Anouk Vel

recruiter van de vacature

Anouk Vel