Medewerker Debiteurenbeheer

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029368

Over de functie

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren.

Wat ga je doen?
Je beheert je eigen debiteurenportefeuille en rapporteert hierover aan de teamleider Debiteuren. Communicatief ben je sterk en deins je er niet voor terug om jouw debiteuren telefonisch te woord te staan. Door jouw commerciële én servicegerichte instelling weet jij tot juiste oplossingen en betalingsafspraken te komen. Je legt disputen vast en monitort deze.
Daarnaast stel jij je rapportages zo overzichtelijk en aantrekkelijk op, dat de ontvangende managers met smart wachten op jouw mailtje.

Ben jij een Debiteurenbeheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben jij bereid om hard te werken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waarnaar wij op zoek zijn.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Accuratesse. Integriteit. Alertheid. Oog voor detail. Een scherp en vrolijk karakter.

Daarnaast beschik je over:
• Hbo werk- en denkniveau;
• Basis Kennis boekhouden of praktijk diploma boekhouden;
• Minimaal 4 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
• Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken.

Wij bieden:
Een uitdagende baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.
Standplaats: Purmerend. Onder de rook van Amsterdam bieden wij een randstadmentaliteit in de regio. Zonder files naar je werk rijden of relaxed met de trein – we zitten naast het station.

Over Maandag® en Whoohoo®:
Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 20 vestigingen.
Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser