Verpleegkundige taskforce

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9029363

Over de functie

Jij voelt je overal meteen thuis en weet wat aanpakken is!

Omdat het implementeren van een nieuw systeem vaak moeizaam en traag verloopt is de taskforce in het leven geroepen. Het is een compleet team dat in de wijk de andere teams tijdelijk aflost, zodat zij op de hoogte gebracht kunnen worden van alle ins- en outs van het nieuwe systeem. Dit betekent dat je door dit prachtige gevarieerde werk wel een zekere mate van flexibiliteit moet hebben. Als verpleegkundige binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen bij de cliënten thuis. Daarbij is het extra belangrijk dat jij mensen op hun gemakt kunt stellen omdat je als nieuw gezicht bij ze thuis over de vloer komt.

Je nieuwe werkgebied? Heel Amsterdam maar dan in etappes. Omdat je wijkteams vervangt zal je niet in een keer de hele stad door hoeven maar wel per team dat je vervangt naar een nieuwe wijk en nieuwe cliënten. Daarnaast wordt er binnen dit team gewerkt met minimaal 6 uur shifts.

Verder krijg je van Maandag® volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via onze Maandag® Academy. Op de Academy kun je allerlei trainingen, workshops en cursussen volgen om steeds meer van je eigen potentie te benutten. Ook krijg je toegang tot een breed scala aan online trainingen, zodat je ook lekker thuis kunt werken aan je eigen ontwikkeling.

Wat biedt Maandag®?
* Een goed salaris (conform CAO-VVT)
* Reiskostenvergoeding (€0,19/km)
* Mogelijkheid tot een vast dienstverband
* Maandag® Academy

Functie eisen

* Een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 of niveau 5
* Een geldige BIG registratie
* Een flexibele instelling
* Je weet wat aanpakken en doorpakken is

recruiter van de vacature

Christiaan Westers

recruiter van de vacature

Christiaan Westers