Woonbegeleider

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9029337

Over de functie

Als woongroep begeleider is de kern van jou vak het begeleiden van mensen met een verstandelijk beperking bij hun dagelijks functioneren. Jij observeert, signaleert en stimuleert! Voor jou is het belangrijk om een echt thuis te creëren voor de bewoners. Gezelligheid en veiligheid, daar ga jij voor de volle 100% voor.

Ieder mens is uniek, en dat realiseer jij je als geen ander. Daarom pas jij jou cliënt begeleiding aan op ieders persoonlijke behoefte. Samen met jou team streef je er naar om de bewoners zo veel mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Of het nu gaat om veters strikken, boodschappen doen of lichamelijke verzorging, als woongroep begeleider stimuleer jij persoonlijke doelen.

Creativiteit zit jou in de vingers. Jij vind het dan ook heerlijk om samen met jou cliënten diverse activiteiten te organiseren. In een begeleidingsplan weet jij precies te beschrijven hoe het met jou cliënt gaat en naar welke doelen jullie samen streven. Tijdens de uitvoering van het plan ben jij ook verantwoordelijk voor het coördineren van collega’s. Jullie streven immers naar een gezamenlijk doel.

Tenslotte is de begeleiding en ondersteuning van ouders en familieleden aan jou toevertrouwd. Je voert gesprekken en overlegt zowel moeilijkheden als mogelijkheden. In het teamoverleg sta jij sterk in je schoenen en zoek jij afstemming met school, werkplek en andere hulpverleners.

Functie eisen

• Afgeronde MBO/HBO opleiding gerelateerd aan zorg en welzijn of bijzondere doelgroepen;
• Ervaring met gedragsproblematiek is een pré;
• Affiniteit met gehandicaptenzorg;
• Ervaring met agressie is een pré;
• Rijbewijs is een pré.

Wat biedt Maandag® jou?
Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Stuur dan je CV naar anne.engelen@maandag.nl of bel naar + 31 6 82 99 29 64 om vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Eindhoven.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen