AO IC adviseur

  • Category financieel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9029324

Over de functie

“Het glas is halfvol en het kan altijd beter”. Ben jij ook positief ingesteld, maar wel altijd kritisch in je werk? Dan ben jij de AO/IC adviseur die ik zoek!

Voor een gemeente in Noord-Holland zijn we op zoek naar een AO/IC adviseur. Als adviseur op het gebied van Administratieve Organisatie en Interne Controle adviseer je over de inrichting van processen maar weet je deze ook goed te borgen. Je houdt hierbij altijd het doel van het tijdig opsporen en corrigeren van onvolkomenheden in de uitvoering van processen voor ogen.

Functie eisen

Als AO/IC adviseur ben je in het bezit van een HBO of WO diploma. Verder heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare rol bij een gemeente. Verder voldoe je aan de volgende functie eisen:
- Je hebt ervaring met het uitvoeren van audits
- Je bent omgevingsbewust en kunt adequaat reageren op signalen uit jouw omgeving
- Je kunt goed samenwerken in een team maar ook zelfstandig kom je goed uit de voeten
- Je toont graag initiatief en je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Nina Roos

recruiter van de vacature

Nina Roos