Klinisch psycholoog Trauma en infantteam

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9029309

Over de functie

Is een vast dienstverband bij maandag®, waarin je wordt gedetacheerd naar verschillende opdrachtgevers, een passende stap in jouw carrière als klinisch psycholoog? Dan kom ik graag met jou in contact om hierover meer te vertellen!

Onze opdrachtgever heeft het trauma- en infantteam ontwikkeld tot een hoogwaardig team waar middels evidence based technieken behandeling wordt geboden aan complex (vroegkinderlijk) getraumatiseerde kinderen en hun systeem. Het team bestaat uit een multidisciplinaire samenstelling, waarbij intensief wordt samengewerkt, ook met ketenpartners in de regio. Voor dit team zijn we op zoek naar een ervaren klinisch psycholoog die met ons de uitdaging aan wil gaan om de zorg voor deze kwetsbare groep kinderen nog steviger neer te zetten. Groei, professionaliteit, verbinding, plezier en vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk.
Haar missiel Bij uitstek hét expertisecentrum zijn voor kinderen en jeugdigen, met de meest complexe psychiatrische problematiek, die stagneren in hun ontwikkeling.
Visie: met specialistische behandeling en advies gericht op herstel zetten we, in samenwerking met partners, het gezin in hun kracht. Dit draagt ertoe bij dat zij naar vermogen kunnen deelnemen aan de samenleving.

Functie
• Leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het zorgprogramma trauma en infant mental health.
• Opstellen van behandelplannen en uitvoeren van psychologische en psychotherapeutische behandelingen van kinderen en jeugdigen met complexe psychiatrische problematiek.
• Behandeling van complex (vroegkinderlijk) trauma
• Expertise in het uitvoeren van persoonlijkheidsonderzoek bij een vermoeden van persoonlijkheidsstoornis in ontwikkeling.
• Deelnemen aan en leiden van multidisciplinaire besprekingen en andere functiegerichte overlegvormen.
• Geven van werkbegeleiding, intervisie en supervisie aan personen in opleiding (pre-doctoraal stagiaires, psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en Gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog).
• Voorlichting en consultatie geven aan zorginstellingen en verwijzers.
• Eventueel verrichten, in het kader van commissies en projectgroepen, van wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de zorgvernieuwing.

Het betreft een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Functie eisen

• BIG-registratie als klinisch psycholoog;
• Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep ‘Volwassenen’;
• Bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of bereid een opleiding hierin te volgen.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform cao GGZ). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers