Marketing Communicatie Medewerker

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029297

Over de functie

Wij zijn een platte, bevlogen organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Waarin wij veel tijd en moeite steken in het opleiden van onze eigen winnaars. Het vinden van enorm energieke mensen heeft nu onze hoogste prioriteit. Mensen die we daarna zelf verder ontwikkelen. Eerst wie, dan wat. Ons Marketing en Communicatie team doet veel en wil meer. Daarom zoeken we een dijk van een Marketing Communicatie Medewerker die vanaf dag één ontzorgt.

Wat ga je doen?
Heel hard werken. Niet lullen maar poetsen. Je geeft gas en bouwt mee. Ontwikkelt verschillende uitingen voor Maandag® en Whoohoo. Online en offline. Je werkt samen met bureaus. Ondersteunt de verschillende vestigingen in Nederland en België. Collega’s op branding, online, marketing & communicatie en events hebben al werk voor je liggen. Je initieert, organiseert en implementeert zelf. Soms heb je een lange werkdag, vaak een nog langere. Je zegt meestal ja en durft nee te zeggen. Kan omgaan met dagelijkse verandering maar behoudt overzicht. Houdt van afwisseling in tijden, aanspreekpunten en uitdagingen.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Eigen boterhammen, karakter, vasthoudendheid, originaliteit, overzicht en focus. Foutloze Nederlandse communicatie. Een HBO diploma marketing en/of communicatie en minimaal 1 tot 3 jaar soortgelijke werkervaring.

Wij bieden
Een leuke functie binnen een tof team, veel verantwoordelijkheid, maandelijks een fijn salaris. Ook voor je oude dag wordt gezorgd. Je bureau staat in Purmerend maar je laptop en telefoon maken het hele land tot je werkplek.

Ga jij voor een functie met karakter en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan direct.

Standplaats: Purmerend.

Over ons
Maandag® en Whoohoo®, twee bijzondere merken, volop in beweging. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing. Grote ambities, lef en verrassend.

Maandag® is in Nederland actief met 20 vestigingen. Helpt personele vraagstukken op te lossen in de publieke sector binnen zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid. Snel en professioneel.
Whoohoo® groeit met al 10 vestigingen in Duitsland, België en Polen rap. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen