Accountmanager Verpleging en Verzorging binnen Maandag

  • Category maandag intern
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029290

Over de functie

Artsen, Psychologen en Verpleegkundigen; ze kunnen maandag van start. Door jou! Jij zet als Accountmanager voet aan de grond binnen de Verzorging-en Verpleeghuizen (VVT) in Groningen en Drenthe. Je bouwt goede contacten op en breidt jouw netwerk uit met afdelingshoofden, teamleiders en p&o-ers uit, met als doel onze zorgexperts te detacheren.

Ervaring met detachering is geen must voor de rol van Accountmanager VVT in ons team Groningen. Lef des te meer!

Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort worden kans, jij laat je niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Deze klant hoort jouw gedrevenheid en vertelt voorzichtig meer over zijn organisatie en de vacature. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je je gesprekspartner aan je weet te binden met als resultaat dat je een exclusieve opdracht krijgt voor een Basisarts binnen de ouderenzorg.
Jij springt in je auto en vertrekt richting de klant, om de opdracht helemaal helder te krijgen en een begin van een duurzame relatie op te starten.

Enthousiast snel je daarna naar je Recruiter om de opdracht zorgvuldig over te brengen, om morgen de juiste Basisartsen te kunnen voorstellen.
Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je ziet dit als dé kans om je eerste resultaat voor Maandag te boeken! Morgen plan je een sollicitatiegesprek bij deze klant en je kijkt al uit naar de vrijdagmiddagborrel om het succes te vieren.

Het team van Maandag® Groningen kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.Verras ons met jouw sollicitatie! Contactpersoon voor deze vacature is Cris Jonkers: 06-305 17 663 / cris.jonkers@maandag.nl

Functie eisen

Om onze nieuwe collega te worden is het van belang dat je warm wordt van acquisitie en opbouwen van duurzame relaties.

Verder:
- Beschik je over HBO werk- en denkniveau
- Heb je ervaring in de sales, horeca, reisbranche
- Ben je op korte termijn minimaal 32 uren beschikbaar. 36/40 uren werken is bij ons zeker ook mogelijk
- Ben je een goede gesprekspartner op diverse niveaus en je hebt een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee.

Vink jij alle eisen af en past deze vacature helemaal bij jou? Dan bieden wij jou:

- Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet
- Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy
- Een zelfstandige en afwisselende baan waarin je wordt gestimuleerd om je hoofd boven het maaiveld uit te steken
- Een goed arbeidsvoorwaardenpakket; een salaris waarvan jij de hoogte bepaalt, Iphone, laptop, leaseauto, de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en een collectieve pensioenregeling

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers