Verzorgende IG voor mensen met een ernstige lichamelijke beperking

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029276

Over de functie

Een lach toveren op het gezicht van de cliënt, het bieden van ondersteuning en verzorging. Kortom: jij betekend graag iets voor de hulpbehoevende medemens! Kenmerkt dit jou? Dan kom ik graag met jou in contact!

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cliënten. Centraal staat: hoe kunnen jij en jouw collega’s de bewoners zo goed mogelijk helpen hun eigen leven te organiseren? Dat maakt de zorg- en ondersteuningsvragen heel divers. Jij hebt er plezier in om bij te dragen aan een zo prettig mogelijk leven en het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving. Daarbij geef je de cliënten ruimte voor eigen ontwikkeling en stuurt bij wanneer dat nodig is. Dit doe je in nauwe samenwerking met hun sociale netwerk en waar mogelijk met behulp van slimme technologische oplossingen. Daarnaast maak je samen met je collega’s afspraken over het rooster en de verdeling van de werkzaamheden.

Functie eisen

Jij bent een enthousiaste en bevlogen begeleider. Je verstaat jouw vak! Door jouw kennis van en ervaring met mensen met een ernstige lichamelijke beperking kan jij goed inschatten wat in welke situatie werkt. Je bent een stabiele persoonlijkheid en hebt een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Verantwoordelijk voelen en nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je bent initiatiefrijk en werkt graag met jouw collega’s naar een concreet teamresultaat. Jij blijft jezelf continu ontwikkelen. Naast jouw vakdiploma heb je kennis van diverse ziektebeelden. Het uitvoeren van verpleegkundige handelingen gaat jou goed af en je bent handig in het gebruik van laptop, IPad en smartphone.

Kortom:
• Jij beschikt over het diploma Verzorgende IG
• Jij bent een enthousiaste en bevlogen verzorgende IG met enige jaren werkervaring in de gehandicaptenzorg.
• Cliënten hebben jouw ondersteuning nodig voor een waardevol leven. Jij wilt iets bijdrage voor de cliënt en deinst niet terug voor een groep waar veel verzorging nodig is.
• Daarnaast ervaar jij plezier aan het bijdragen van een zo’n prettige mogelijk leven en het creëren van en veilige omgeving

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers