Begeleider 4 voor mensen met een ernstige lichamelijke beperking

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9029274

Over de functie

Daniël houdt ervan om te lachen en grapjes te maken. Maar soms heeft hij het moeilijk en dan heeft hij zijn begeleiders hard nodig. Ben jij de begeleider binnen de gehandicaptenzorg die Daniël graag wilt helpen? Lees dan snel verder over jouw nieuwe uitdaging!

Wij zijn op zoek naar begeleiders voor de gehandicaptenzorg. Durf jij deze uitdaging aan? Dan heeft Maandag® een zeer leuke baan voor je! Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van West-Brabant zijn wij op zoek naar begeleiders die stevig in hun schoenen staan.
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de cliënten. Centraal staat: hoe kunnen we de cliënten zo goed mogelijk helpen hun eigen leven te organiseren. Dat maakt de zorg- en ondersteuningsvragen heel divers. Jij hebt er plezier in om bij te dragen aan een zo prettig mogelijk leven en het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving. Daarbij geef je de cliënten ruimte voor eigen ontwikkeling en stuurt bij wanneer dat nodig is. Dit doe je in nauwe samenwerking met hun sociale netwerk en waar mogelijk met behulp van slimme technologische oplossingen. Daarnaast maak je samen met je collega’s afspraken over het rooster en de verdeling van de werkzaamheden.

Als begeleider ben jij primair verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid. In samenspraak met collega’s draag je zorg voor de uitvoering van de zorgplannen. Het herstel van het gewone leven staat centraal in de behandelaanpak.

Functie eisen

• Een afgeronde HBO opleiding of een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Social Work, SPH, Pedagogiek, Toepaste psychologie of Verpleegkunde.
• Ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers