Anios Verzekeringsgeneeskunde

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9029262

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een enthousiaste en professionele ANIOS verzekeringsgeneeskunde. Jij beoordeelt cliënten die door sociaal medische oorzaak of ziekte (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Deze cliënten zijn in een uitkeringssituatie beland of hebben arbeidsongeschiktheidsuitkering aangevraagd.
Je persoonlijke kwaliteiten kenmerken zich door integriteit, deskundigheid, respect en resultaatgerichtheid. Door jouw medische vakinhoudelijke kennis lever je een directe bijdrage aan de ontwikkeling van de sociaal-medische expertise. Er is ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden.

Bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.
Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO dat past bij jouw werkgebied en een (mogelijk) vast dienstverband.
Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.
Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we o.a. in de gezondheidszorg, het onderwijs en binnen de overheid.

Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit.
Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®.
Die dag staat symbool voor een frisse start van de week.

Functie eisen

- Master opleiding geneeskunde afgerond en BIG geregistreerd;

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis