Verzorgende IG in opleiding tot Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9029226

Over de functie

Je bent nooit te oud om te leren!

Ben jij een enthousiaste en leergierige Verzorgende IG die op zoek is naar doorgroeimogelijkheden? Kom dan bij Maandag®, wij bieden deze kans!

Je zal via Maandag beginnen als Verzorgende IG in opleiding tot (coördinerend) Verpleegkundige. Je zal starten met de opleiding en zowel op theoretisch als op praktijkniveau opgeleid worden tot een volwaardig Verpleegkundige. Zowel de verpleegtechnische handelingen als de coachende vaardigheden die bij een Verpleegkundige horen, zal je gedurende de opleiding toegereikt krijgen. Na afronding van de opleiding mag jij jezelf Verpleegkundige noemen!

Tijdens het werk zal je te maken krijgen met kwetsbare mensen die jouw steun hard nodig hebben. Dit betekent dat je nauw moet samenwerken met het team , je deelt ervaringen en situaties. Samen bespreek je de begeleiding en behandeling van de cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Tevens zal je, hoe verder je in de opleiding komt, steeds meer als Verpleegkundige ingezet gaan worden. Wil jij nieuwe kansen in je carrière in de zorg creëren, dan is deze opleiding een goede keus!

Functie eisen

• Afgeronde opleiding tot Verzorgende IG

• In het bezit van rijbewijs B

• Bereidt om flexibele diensten te werken

• Leergierig

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar