Docent Wiskunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029194

Over de functie

Jouw hart gaat sneller kloppen van de meest moeilijke wiskundige stellingen. Niets is voor jou onoplosbaar, je bijt je er in vast. Wat voor mensen in jouw omgeving als abracadabra wordt beschouwd, is voor jou simpel op te lossen. Als docent Wiskunde sta je met passie voor de klas om jouw kennis over te dragen aan alle leerlingen. Geen enkele vraag die wordt gesteld is te veel. Je neemt de moeite om elke leerling de nodige aandacht te schenken zodat het wiskundige kwartje ook bij hem of haar gaat vallen.
Voor een middelbare school in de regio Twente ben ik op zoek naar een docent Wiskunde tweedegraads. Jij zorgt ervoor dat er het optimale uit de lessen wordt gehaald. Door middel van een goede voorbereiding, begeleiding en persoonlijke aandacht voor de leerling boek jij als resultaat dat elke leerling steeds meer een wiskunde knobbel ontwikkelt.

Functie eisen

• Jij bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bijna klaar met afstuderen.
• Jij hebt ervaring met lesgeven, minimaal door stage.
• Het aantal uren zijn in overleg.

Wat biedt Maandag® jou?
Maandag® biedt flexibiliteit gecombineerd met zekerheid. Dit betekent dat jij door middel van een (vast) dienstverband jouw ervaring kunt gaan uitbreiden en jezelf elke keer opnieuw gaat uitdagen. Maandag® biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder salaris conform onderwijs CAO en een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast behoren doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek