Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

  • Category ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029179

Over de functie

Stevig in je schoenen, affiniteit met de gehandicaptenzorg en een sterke persoonlijkheid. Dat is precies wat jou in 3 woorden omschrijft. Jij wil werken met je hoofd, je hart en je handen. Jij wil het verschil maken in de kwaliteit van leven voor verstandelijke gehandicapten. Maar jij wil meer dan dat! Jij wilt betrokken zijn bij alle levensfasen van jouw cliënt.

Als persoonlijk begeleider kijk jij verder. Jij zorgt namelijk voor de totstandkoming van de individuele ondersteuningsplannen van jouw cliënten. Ook de uitvoering van deze plannen hou jij nauwlettend in de gaten. Hierin coach en adviseer jij collega's, leerlingen en stagiaires. Samen met de cliënt, de ouders van de cliënt en de woonbegeleiders stel jij doelen samen en streven jullie samen naar succes. Natuurlijk is dit alles gefocust op de bevordering van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Psychiatrische problematieken en ernstige gedragsproblematiek pak jij met beide handen aan. Je bent onderzoekend van aard en vindt het juist interessant om dit gedrag te analyseren. Als persoonlijk begeleider daagt het jou uit om creatief opzoek te gaan om dit gedrag te verbeteren.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde, SPH of Social Work;
- Ervaring met epilepsie is een pré;
- Ervaring met coördinatie van zorg;
- Ervaring met het coachen van collega’s;
- In bezit van een rijbewijs.

Wat biedt Maandag® jou?
Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leuk Maandag® leaseautotje behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Stuur dan je CV naar anne.engelen@maandag.nl of bel naar + 31 6 82 99 29 64 om vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Eindhoven.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen