Senior Systeembeheerder Citrix

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029150

Over de functie

Voor een bijzondere organisatie-eenheid van het Ministerie van Defensie zijn wij opzoek naar een Senior Systeembeheerder Citrix. De eenheid verwerft inlichtingen om deze te verwerken en te analyseren om zodoende de gevraagde rapporten te kunnen opstellen en distribueren naar de klanten zoals de politiek, maar ook de commandanten te velde. Dit gehele proces vindt plaats op basis van de beschikbaarheid van de hoogwaardige ICT omgeving.
Het Bureau ICT, van waaruit de werkzaamheden plaats vinden, is gericht op het zorgdragen voor de (continuïteit in de) beschikbaarheid van de ICT omgeving. BICT bestaat uit een energiek en bevlogen team.
Wij zijn op zoek naar een Senior ICT Beheerder Citrix met brede ervaring die van afwisseling houdt. Jouw werkzaamheden hebben directe meer-waarde voor het operationele proces van de dienst. Als senior ICT beheerder Citrix werk je aan het ontwerp en het onderhoud van de infrastructuur met name op het gebied van virtualisatie. Je lost samen met collega’s complexe problemen op en werkt mee aan de implementatie en migratie op het gebied van werkplekbeheer en virtualisatie (XenApp e.a.).

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- In het bezit van een Citrix certificering
- Diepgaande kennis van Windows platform(en) en virtualisatie
- Minimaal 5 jaar werkervaring met Windows Server 2008 t/m 2012R2
- Minimaal 3 jaar werkervaring met Windows Client MS, Citrix - NetScaler Networking /Gateway, virtualisatie, desktop management (RES)
- Tevens beschik je over recente werkervaring met migratieprojecten, het opstellen van ontwerpdocumenten en plannen van aanpak.
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid om mee te werken aan een screeningprocedure t.b.v. de aanvraag van een Verklaring van Geen Bezwaar;

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij