Vergunningverlener APV

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029121

Over de functie

Heb jij kennis en ervaring met de APV? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie gaat het met name om het coördineren en behandelen van de aanvragen op het gebied van de APV. Denk daarbij aan evenementen en horeca-exploitatie en bijzondere wetten als de Drank- en Horecawet, Winkeltijdenwet en Zondagswet en de onderlinge afstemming hierover. In voorkomende gevallen voer je een screening uit op grond van de Wet Bevordering integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur (Wet Bibob). Je coördineert en beoordeelt inhoudelijk de aanvragen en meldingen aan beleid en relevante wet- en regelgeving. Dit kunnen meervoudige of complexe aanvragen zijn. Hierbij is het van belang dat er een goede afstemming is zowel intern als extern. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de aanvragers, brandweer, verkeersdeskundigen en constructeurs. Na de beoordeling breng je een integraal advies uit richting management en bestuur over de behandeling en afhandeling van de aanvraag of melding. Ook de aanvrager en alle betrokkenen worden geïnformeerd. Uiteindelijk stel je de beschikking op met de daarbij behorende rapportages, beoordelingen en alle overige correspondentie.

Binnen de afdeling Vergunningverlening kan je vanuit de vakinhoudelijke kennis worden betrokken bij overleggen/projecten om de werkzaamheden en (digitale) processen binnen de afdeling te optimaliseren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het salaris is ingeschaald in schaal 9 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf te ontwikkelen via bijvoorbeeld onze Maandag Academy, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele werktijden.

Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat je in korte tijd veel werk kunt verzetten en in staat bent om zelfstandig en resultaatgericht te kunnen werken. Je bent stressbestendig en kunt omgaan met agendaturbulentie. Je bent creatief en oplossingsgericht. Je hebt daarbij het lef om van de gebaande paden af te wijken en over bestaande structuren heen te kijken. Verder beschik je over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je beschikt over een proactieve houding en klantgerichtheid.

recruiter van de vacature

Leonique Laureij

recruiter van de vacature

Leonique Laureij