Kwaliteitsmedewerker

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9029051

Over de functie

Maandag® en Whoohoo® zijn volop in beweging en ervaren een enorme groei. Om deze groei verder vorm te geven is uitbreiding nodig, daarvoor zoeken wij een Kwaliteitsmedewerker.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het borgen en het bewaken van de kwaliteit. Je houdt je bezig met de naleving van interne procedures en richtlijnen.

De jaarlijkse externe en interne audits bereid je voor. De interne audits voer je uit. Alle acties die uit onze audits voortkomen pak je op. Frequent initieer je een MTO, KTO en PTO. Dit alles doe je voor ons Hoofdkantoor in Purmerend plus voor alle Maandag® en Whoohoo® vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Daadkracht. Jouw helikopter view staat altijd AAN. Oog voor detail. Zeer sterke communicatieve vaardigheden – onze Sales collega’s zitten niet altijd te wachten op een audit. Jij bent een BAAS op administratief gebied. Met jouw scherpe blik behoud je het overzicht. Je staat sterk in je schoenen en bent niet om ver te blazen.

Verder breng je het volgende mee?

  • Intelligentie op hbo niveau;
  • Minimaal 2 jaar, maximaal 4 jaar ervaring als Kwaliteitsmedewerker in een sales gedreven organisatie;
  • Je bent bereid om af te reizen naar onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een ondernemend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; een lease auto, telefoon, Surface, pensioenregeling en een flexibele vakantieregeling. Maar bovenal een geweldige werkervaring. Indien je niet onderweg bent, werk je op ons Hoofdkantoor in Purmerend (binnenkort verhuizen wij naar Amsterdam).

Over Maandag® en Whoohoo®:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 20 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser